Huawei P40 Pro+ komt in juli naar België

Huawei P40 Pro+ komt in juli naar België

Het vlaggenschip van de Huawei P40-serie combineert het meest professionele smartphone camerasysteem ooit met toonaangevende 5G-prestaties en een strak design met keramische afwerking

De Huawei P40 Pro+ is vanaf juli beschikbaar in België. De Huawei P40 Pro+ maakt het verschil met intelligente camera-innovaties die de lat van mobiele fotografie en video-opname radicaal verleggen. De P40 Pro+ huisvest een ultragroothoeklens, groothoeklens, telelens (3x zoom), telelens (10x zoom) en TOF-sensor in een iconisch design met een keramische afwerking op de achterkant. De Huawei P40 Pro+ zal beschikbaar zijn vanaf 24 juli in de kleuren White Ceramic en Black Ceramic aan een adviesprijs voor € 1.399.

[nvdr: Meer details over de specifieke beschikbaarheden bij retailers worden later deze maand gedeeld in een Huawei nieuwsflash]

Scherpe foto’s dag en nacht

De P40 Pro+ maakt met mogelijk om foto’s te maken met precieze details, ongeacht de complexiteit van het beeld en de lichtomstandigheden. De Ultra Vision Leica Penta Camera van de HUAWEI P40 Pro+ is voorzien van Huawei's toonaangevende 1/1.28-inch sensor, die pixel binning ondersteunt om een pixelgrootte van 2.44μm te bereiken. In combinatie met de RYYB-kleurensensor kan de camera hierdoor dag en nacht een enorme hoeveelheid licht en detail opnemen voor een superheldere weergave. De hoofdcamerasensor is ook 's werelds eerste die Full Pixel Octa PD AutoFocus ondersteunt.

De Huawei P40 Pro+ beschikt naast de 3x en 10x optische zoom ook over een digitale zoom van maar liefst 100x. Daarvoor rekent het op SuperZoom Array dat bestaat uit twee afzonderlijke telefotocamera’s met geavanceerd periscoopontwerp met lichtreflecterende prisma's. In combinatie met Triple OIS+AIS biedt de P40 Pro+ zo de beste beeldstabilisatie ooit.

Consumenten kunnen genieten van de meest innovatieve camera en software-innovaties. De dubbele camera aan de voorzijde heeft een 32MP-lens met autofocus en een IR-dieptecamera, die samen onberispelijke selfies produceren met natuurlijke bokeh-effecten. Huawei Golden Snap brengt intelligente fotofuncties met onder andere AI Best Moment, dat de beste frames uit een Moving Picture kiest. AI Remove Passerby en AI Remove Reflection verwijderen ongewenste photobombs en reflecties met een druk op de knop.

Een krachtige, compacte videocamera

De Huawei P40 Pro+ 40MP Ultra-Wide Cine Camera maakt volledig gebruik van de ISO 51200 lichtgevoeligheid om video-opname bij weinig licht te ondersteunen, wat zelfs bij gebruik van professionele apparatuur een uitdaging kan zijn. Samen met de SedecimPixel Fusion Technology, die superpixels van 4,48 μm produceert, kan het apparaat 's nachts heldere beelden maken.

De Cine Camera ondersteunt ook HDR-contentopname, 7680fps Ultra Slow-Motion opname en real-time Bokeh-effecten voor video's - vergelijkbaar met de resultaten van een lens met groot diafragma. De telefotocamera kan zowel hoogwaardige zoombeelden als 4K time-lapse video's vastleggen, en met de nieuwe Directional Audio Zoom kunnen gebruikers inzoomen op een audiobron en tegelijkertijd het geluid ervan versterken.

Story image

Vooruitstrevend design

De Huawei P40 Pro+ is uitgerust met het Huawei Quad-Curve Overflow Display, met superslanke randen en gestroomlijnde ronde hoeken die zorgen voor een ergonomische greep en een bijna randloze uitstraling. Bovendien zorgt het vloeiende 90 Hz display voor een geoptimaliseerde reactiesnelheid en soepelere animaties, evenals een veel meeslependere game-ervaring.

De Huawei P40 Pro+ is voorzien van een innovatief nanotechnisch keramisch achterpaneel dat is gebakken en gepolijst om ervoor te zorgen dat het de tand des tijds doorstaat, en levert een ongelooflijke duurzaamheid en tijdloze stijl, verkrijgbaar in Ceramic White en Ceramic Black.

Een 5G-krachtcentrale

Aangedreven door de intelligente Kirin 990 5G en versterkt door Huawei's expertise in 5G, levert de Huawei P40 Pro+ geïntegreerde 5G-connectiviteit met de meest uitgebreide 5G-bandondersteuning, voor ultrasnelle snelheid. De 160MHz Wi-Fi 6 Plus technologie biedt ook snelle connectiviteit met ondersteuning voor 2.400Mbps piektheoretische transmissiesnelheid, voor een betere signaalontvangst. Het op maat gemaakte 4-in-1 SuperCool systeem zorgt voor de beste koelprestaties om de Huawei P40 Pro+ te helpen bij de verwerking van hoge capaciteit die door 5G-communicatie wordt geproduceerd.

Naadloze connectiviteit

De Huawei P40 Pro+ is uitgerust met het nieuwste EMUI 10.1-besturingssysteem en introduceert nieuwe functies die een meer naadloze connectiviteit mogelijk maken.

De verbeterde Huawei Share maakt meer gestroomlijnde verbindingen met andere Huawei-apparaten en apparatuur van derden mogelijk. De nieuwe Multi-Screen Collaboration-functionaliteit breekt de barrières tussen Windows en Android-systemen af, voor een verbeterde mobiele kantoorervaring.

Het is nu nog eenvoudiger voor Huaweigebruikers om hun favoriete apps te installeren op de Huawei P40 Pro+:

  1. Phone Clone – Een eenvoudige manier om uw apps, contacten, gegevens, bestanden en foto's van uw oude smartphone naar uw nieuwe smartphone over te brengen, in een paar eenvoudige stappen.
  2. AppGallery – Huawei's officiële app store met meer dan 420M maandelijkse actieve gebruikers en een constant groeiende lijst van apps. Het beschikt over een 4-laags detectiemechanisme om ervoor te zorgen dat de apps veilig kunnen worden gedownload en gebruikt. Blader eenvoudigweg door de apps die je nodig hebt en download ze.
  3. Petal Search - Find Apps - Deze manier waarop Huawei gebruikers apps kunnen vinden en downloaden op hun HMS-apparaten, zorgt ervoor dat u direct vanaf het startscherm van uw apparaat naar de juist app kunt zoeken.

Prijs en beschikbaarheid

De Huawei P40 Pro+ zal beschikbaar zijn vanaf 24 juli aan een adviesprijs voor € 1.399.

Meer details over de beschikbaarheid bij Belgische retailers worden later deze maand gedeeld in een korte nieuwsflash.


Erwin Van der Weerden Marketing Director Belgium-Luxemburg, Huawei
Steven Van de Broek PR Consultant, Current Global

 

Over Current Global - Huawei Belgium

Over Huawei

Huawei is een toonaangevende wereldwijde leverancier van infrastructuur voor informatie- en communicatietechnologie (ICT) en slimme apparaten. Met geïntegreerde oplossingen in vier sleuteldomeinen – telecomnetwerken, IT, slimme apparaten en cloud-diensten – streven we ernaar om digitale oplossingen naar elke persoon, woning en organisatie te brengen voor een volledig verbonden, intelligente wereld.

Over Current Global

Current Global is een wereldwijd communicatiebureau. Het bureau levert resultaatgerichte, bekroonde campagnes voor klanten over de hele wereld.